Určete si, kteří zaměstnanci mají přistup k logu

V editaci každého zaměstnance mu můžete povolit, aby se dostal do logu aktivit. Ve výchozím nastavení to mají všichni zaměstnanci (i ti s rolí admin) deaktivované.

Autor: Michal Škoula

Vyvíjím ExitShop a provozuji na něm eshopy TrueHipster a Bastlíme. Další informace o mně najdete na mém osobním webu.