Tlačítko pro resetování filtrování

Pokud zákazník filtruje, zobrazí se mu vpravo ve filtru tlačítko Reset pro zrušení aktuálních filtrů. Text tlačítka si můžete upravit v nastavení eshopu. Funkce je automaticky zapnutá všude, lze ji vypnout vymazáním textu Reset.

Autor: Michal Škoula

Vyvíjím ExitShop a provozuji na něm eshopy TrueHipster a Bastlíme. Další informace o mně najdete na mém osobním webu.